Over ons.


Visie


Wij streven ernaar om de digitale wereld toegankelijker te maken voor kleinere bedrijven die nog niet volledig zijn geïntegreerd. Onze visie is om hen te helpen hun digitale voetafdruk te vergroten en hun online aanwezigheid te versterken, zodat ze kunnen concurreren en groeien in het digitale landschap.


 

Missie 


Onze missie is om respectvolle en punctuele dienstverlening te bieden, waarbij we kwaliteitsvolle oplossingen binnen het bedrijf nastreven. Als bachelor student digitale marketing zet ik me volledig in om klanten dagelijks te ondersteunen bij het beheren en groeien van hun sociale media accounts, evenals het opzetten en optimaliseren van hun websites met een vernieuwende benadering.

 

Niels Misselyn, founder


Als gedreven student digitale marketing aan de hogeschool, zet ik me in om bedrijven te helpen hun digitale aanwezigheid te vergroten. Met mijn passie voor perfectie en streven naar kwaliteit, werk ik eraan om hun sociale media-accounts te beheren en aantrekkelijke websites te creëren. Laten we samenwerken om jouw digitale ambities te verwezenlijken.